Read Sleutel tot het licht by Nora Roberts Free Online


Ebook Sleutel tot het licht by Nora Roberts read! Book Title: Sleutel tot het licht
The author of the book: Nora Roberts
Edition: Harlequin Holland
Date of issue: May 6th 2014
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 8.16 MB

Read full description of the books:

Malory, Dana en Zoe, drie jonge vrouwen die elkaar niet kennen. Tot ze elkaar op een stormachtige avond ontmoeten in Warrior's Peak, het indrukwekkende landhuis net buiten Pleasant Valley. Daar krijgen ze een aanbod dat hun levens voor altijd zal veranderen...

Malory Price weet wat ze wil. Sterker nog, ze weet nu al wat ze over tien jaar wil! En dat staat uiteraard in haar Levensplan. Hoe kan het dan dat niets meer volgens dat plan gaat? Ze is haar baan bij de galerie in Pleasant Valley kwijt - met dank aan de nieuwe vrouw van haar baas - en de toekomst gaapt als een diep ravijn voor haar.

Het lucratieve aanbod van de bewoners van Warrior's Peak komt dan ook als geroepen. Dana, Zoe en zij moeten ieder een gouden sleutel vinden die past op een glazen kistje waarin de zielen van drie jonge meisjes opgesloten zitten. Als dat lukt, krijgen ze elk een miljoen dollar.

Of ze het verhaal gelooft, weet ze niet. Maar dan gebeuren er dingen die niet te verklaren zijn...

Read Ebooks by Nora RobertsRead information about the author

Ebook Sleutel tot het licht read Online! Nora Roberts is the #1 New York Times bestselling author of more than 200 novels, including The Obsession, The Liar, The Collector, Whiskey Beach and coming in June 2017, Come Sundown. She is also the author of the futuristic suspense In Death series written under the pen name J.D. Robb. There are more than 500 million copies of her books in print.


Ebooks PDF EpubAdd a comment
Read EBOOK Sleutel tot het licht by Nora Roberts Online free

Download PDF: sleutel-tot-het-licht.pdf Sleutel tot het licht PDF